1. Forum moved (you can use login and pass from old forum)

Complete Multi-selected the soldiers to mass-equip them

Discussion in 'Data' started by makus, Apr 21, 2017.

  1. makus

    makus Designer, forum admin Administrator Designer/Artist
    31/56

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Messages:
    117
    Likes Received:
    10
    Best Answers:
    0
    Multi-selected the soldiers to mass-equip them
    Code:
    https://www.youtube.com/watch?v=W2hD7JuXyLg&t=491s
     
  2. Istrebitel

    Istrebitel Well-Known Member Official Developer Administrator
    28/56

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    149
    Likes Received:
    45
    Best Answers:
    1
    Is this a question? Or?
     
  3. makus

    makus Designer, forum admin Administrator Designer/Artist
    41/56

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Messages:
    117
    Likes Received:
    10
    Best Answers:
    0
    its in case if some1 dont know
     
  4. Istrebitel

    Istrebitel Well-Known Member Official Developer Administrator
    28/56

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    149
    Likes Received:
    45
    Best Answers:
    1
    Ah in that case yes, we remember vanilla had mass-equip and it will be implemented (maybe not in first release but eventually in 1,0)
     
  5. Mustang

    Mustang Megapol Agent Tester Researcher
    31/56

    Joined:
    Aug 23, 2014
    Messages:
    35
    Likes Received:
    19
    Best Answers:
    0
    Wow I had no idea you could do this. Would've saved me a lot of time, haha. I always wished there was a way to save equipment templates that i could assign
     
    makus likes this.
  6. Istrebitel

    Istrebitel Well-Known Member Official Developer Administrator
    28/56

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    149
    Likes Received:
    45
    Best Answers:
    1
    Yes, you can de-equip everything which left-top point is in a certain location (different kinds of items can be de-equipped this way), or equip same item to same location (only on units that have it free). This allowed quickly re-equipping squad.

    One big limitation was that you couldn't equip if there was not enough items for everybody. This was a problem because you could have a situation when, say, 10 soldiers have the same layout, and 3 of them lack an ammo clip in certain slot, and there are 5 ammo clips in stock. You can't equip an ammo clip on the empty slot if you select all 10, despite the fact there IS enough ammo to equip everybody because only 3 soldiers have an empty slot there.

    Anyways, this feature is understood so I'm marking it complete.
     

Share This Page