1. Forum moved (you can use login and pass from old forum)
  2. Many discussions moved to the bugtracker

Difficulty registering to openapoc.org

Discussion in 'General Discussion' started by Patrick Sweetman, Nov 8, 2017.

  1. Patrick Sweetman

    Patrick Sweetman Member Tester
    64/112

    Joined:
    Oct 24, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Someone who knows me has manually valadated me so I can now report on this problem.

    I wasn't receiving my validation email. I changed my settings to three different email accounts that I use and re-sent the forum validation email over several weeks but no mail arrived.

    Obviously I am fine now, but the forum admin might want to look at it in case anybody else is being denied.

    Thanks.
     
    makus likes this.
  2. makus

    makus Designer, forum admin Administrator Designer/Artist
    64/112

    Joined:
    Sep 24, 2014
    Messages:
    206
    Likes Received:
    31
    Best Answers:
    2
    Patrick can it be beacose of your local email ?
     
  3. Patrick Sweetman

    Patrick Sweetman Member Tester
    3/28

    Joined:
    Oct 24, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    I am using the Thunderbird email client with three email providers and haven't noticed any other missing mail ... but I wouldn't, would I?

    Please try sending an email to pswe001 (at) aucklanduni.ac.nz ... the university uses gmail for their services, so I would expect it to work.
     
  4. Patrick Sweetman

    Patrick Sweetman Member Tester
    3/28

    Joined:
    Oct 24, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    2
    Best Answers:
    0
    Solved, thanks. The University was binning the emails into a SPAM folder and not passing them on.
     
    makus likes this.

Share This Page